Törölt nick
2018.09.22
|
|
0 2
7703
|
Nekem nincs közöm a kormányotokhoz, pártjaitokhoz, egyikhez sem tartozom. Miért is tartoznék? Szimplán a tényekről és az igazságról illetve azokról akik gyűlöletből a saját országuk és népük ellen szavaznak majd előadják, hogy áááá dehogy, a kormányzó párt ellen szavaztak. Kétlem, hogy másutt ilyen előfordulna. Ezek az emberek a belpolitikát kivitték külföldre és lényegében feljelentették az országot. Nem különböznek azoktól a moszkovita magyar politikusoktól akik Kádárt és politikáját feljelentették a szovjet kommunistáknál mondván eltér az igaz tiszta eszmétől, elárulj a rendszert. A történelem ismétli önmagát
Aki pedig azt hiszi, hogy ezzel bármelyik párt oldalára álltam az elvan tévedve mivel egészen egyszerű dolgot nem ért meg. Nekem mindegyik párt közömbös, itt is, ott is, amott is. mivel csak az érdekel ki mit tesz, mint mond és annak mi az igazságtartalma. Van amiben az egyiknek, van amiben a másiknak van igaza. Sargentini ügyben az ellenzéknek nincs igaza, tevékenysége szégyenletes.
Aki eddig nem értette a magyar történelem katasztrófáit az most ha akarja megérti. |
Előzmény: MrJones512 (7698)
|
|