Krémlevesek: sütőtöktől a brokkoliig (zöldség, gyümölcs) – sajttal, pirított kenyérkockával, vagy csak levesgyönggyel
Tészták: akár az előző napok maradék feltéteivel (bolognai, raguk), vagy nevesített formájukban (káposzta, krumpli, brokkoli, sajt, mák, dió, tojás...)
Maradékokból: brassói, rakottak rizzsel, tejföllel leöntve, némi sajttal megszórva
Már ugye, csak ezen rém egyszerű fogások is, egy évszakban kimeríthetetlen változatosságú étrendet biztosít(hat)nának; naponta max. 1,5 órányi elfoglaltság mellett – konyhai bravúrok nélkül.
Bár én kikérném az ellátott véleményét; ha ugyan meg tudná fogalmazni, tételesen megnevezni kitüntetett igényét – már csak ugye a miheztartás végett, hiszen, ha egy heti menüt nem tud összeállítani, akkor… kinek nem mindegy?:-)