Aki mer az Creative Commons License 2018.09.21 -1 0 7312

"ML és a többi jobboldali magyar milliárdos/milliomos nem engem zavar, hanem benneteket, mivel ti a külföldieknek szántátok egész országot, mindenestől. S jó részét sikerült is kiárusitanotok s az fáj,

amit meg nem!"

Miért hazudozol, öreg? én magyaroknak szánom az országot. se nem külföldi se nem belföldi tolvajnak. Mészáros nem tudod hogy Orbán strómanja, és ő tárolja az ősszecsórt vagyont fidesznek, meg viktornak ? pár napja nem arról értekeztél mennyit lopnak? rosszul láttam?

"gyűjtsétek össze a kellő számú aláírást, adjon rá fehér zászlót az OVB/Kúria/AB; "

sokat, még az aláírásgyűjtésig se engedte el a pártállam, kopaszokkal, kifogásokkal megakadályozta. elfelejtetted ?

"- melyik CEU oktatási szabadsága? tudtommal a KEE nyugodtan működhet;"

azért fog bécsbe költözni mert elüldözte a szar kormányod. a hazaárulóknak hülye magyarok kellenek akiktől lopkodhatnak.

"- az MTA nem állam az államban, ahogy az egyetemek sem azok;"

és ? a kormány meg nem MTA hogy eldöntse ki mit kutasson. perpill egy halom tolvaj.

"A hatalomnak csak a törvények szabnak korlátokat s nem az ellenzék akarata!"

2/3-nak akkor ki szab ? normális demokráciában a független intézmények egymást ellenőrzik. míg nálunk mindenki azon dolgozik hogy a fidesz jó sokat lopjon és hatalmon maradjon

Előzmény: Régikarak (7304)