Lemaradt az email cím csak így tudom javítani
Üdvözlök mindenkit
A budai kerületekben elsösorrban 12,1,2 illetve Pesten a belvárosban vállalom magán lakások takarítását.(bkv szempontjából a 140 és 105 busz teljes vonala,17,61,59,villamos m2 metro vonalán is)Több éves tapasztalattal és amennyiben szükséges ajánlással is rendelkezem.
Elsősorrban a megüresedett délutáni óráim szeretném kitölteni illetve olyan családokat keresek akiknek alkalmanként szüksége van 5-6 órában a segítségemre.(természetesen akár a délelött óráktól)
Vállalom a lakás teljes takaritását(porszivózás ,portalanitás ,abalaktisztítás,ajtó ablak keretek lemosása,felmosást-padlóápolás,konyhabútor lemosása,fürdöszoba teljes kitakarítása,és a pókhálókra is figyelek) illetve vasalást.Energikus pozitiv életszemléletü vagyok aki szereti amit csinál és szeretném mindig jobban és jobban csinálni hogy megrendelöim elégedetten élvezhessék az én munkám által nyújtott tisztaságot.Nem dohányzom,kis állat allergiám nincs-nagyon szeretem öket és nem okoz gondot ha otthon van egy vagy több négylábú segitség :)Óradíjjam 2000ft,de elsö alkalom után megállapodhatunk fix összegben hiszen akkor látom pontosan hogy mennyi nekem a reális idö a lakás kitakaritásához.Kérem privát üzenetben jelezze további kérdéseit :)
Köszönöm elöre is
gyorikriszti2891@gmail.com