Self-confidence Creative Commons License 2018.09.19 0 0 550

A sport ülésen nem tudsz oldaltartást állítani, csak deréktámasz van. Láttam olyan F10-est, amiben sport ülés volt és nem volt hozzá a levegős deréktámasz sem. A felszereltségi lista is külön tételként hozza a gerinctámaszt, de legtöbbször együtt jár a sport üléssel.

Nekem nem volt semmi bajom a sport ülés kényelmével sem, pedig vannak gerinc problémáim. Most komfort van (F11) és azon kívül, hogy full motoros és memóriás kényelemben nekem nem ad többletet. Igaz, hogy hosszú úton még nem voltam ezzel a komfortossal...

A memória az klassz dolog. Amikor minden szerelő, mosó, bárki beleteszi a seggét és arra az 5 méterre el kell neki tekernie az ülést.

Nem beszélve arról, ha ketten is vezetnék az autót, akkor aranyat ér. Ha két külön kulccsal használják, akkor még nagyobb királyság, mindent beállít a kulcshoz rendelt profillal (ülés, tükör, kormány, rádió, klíma)

Amúgy valakinek valami új infója a magyar CD indulásával kapcsolatban? Én most angolon vagyok az F11-el, de ez így eléggé esetlegesen működik.

Előzmény: antikbox (547)