stefi001 Creative Commons License 2018.09.17 0 0 647

Láthatóan az alábbi leírásnak megfelelően történt a launcher cseréje, viszont akkor szerintem működnie kellene. Megjegyzem, volt dolgom az SWM8802-vel, cseréltem is launchert, de emlékezetem szerint nem jelentkezett az említett probléma.

Launcher cseréje
A launcher cseréjéhez töltsük le, amelyiket használni szeretnénk, majd  a telepítést követően nyomjuk meg a „Home” gombot. Ekkor felkínálja, hogy milyen kezdőképernyőre akarunk lépni. Ha az újat választjuk, és még azt is bepipáljuk, hogy mindig azt használja, akkor onnantól kezdve az lesz az alapértelmezett, bekapcsoláskor, vagy a „Home” gomb megnyomásakor ezt láthatjuk. Természetesen ezzel a dock, és az app drawer is megváltozik. Ha vissza akarunk térni a régi launcherhez, akkor az „Alkalmazások kezelése” menüpontból válasszuk ki az éppen használatban lévőt, és az "Alapértelmezések törlése" gombra kattintva ismét visszatérhetünk a launcher választáshoz. Ehhez nyomjuk meg a „Home” gombot, és láthatjuk felsorolva az elérhetőket, kiválaszthatjuk a régit is.

Előzmény: Htq1 (646)