Budapestről csak a Wizzair megy. Ha esetleg nektek opció Pozsony, akkor onnan a Ryanair repül jó áron. Persze a jó ár az nem julius -augusztusban van:( Nem tudom le lehet-e beszélni a julius -augusztusról? Szerintem akkor dúrván drága minden Szardinián és óriási a tömeg.
Többen írták már, hogy amikor felrakták az jövő évi új menetrendet, ekkor pár napig egész jó árakat lehetett kifogni, de ebben tényleg nem vagyok kompetens, mert mi junius 20-ig és október elején megyünk mindig nyaralni. Juniusban az összes gyerekkel, az az egy dátum fix amikor össze bírom rántani úgy mind a 4-et, hogy ne legyen más programja:))( Ilyenkor októberben pedig csak felnőttek. Én általában másfél hónappal előtte veszem a jegyeket, mert olyan kaotikusak vagyunk, hogy még azt sem tudjuk a jövő héten kinek mi lesz, nem még 1 évre előre..:)) A wizzair-nél feliratkozhatsz hírlevélre, küldik a 20%-os napokat, esetleg vegyél akkor.
Nekünk Pozsony nagyon messze van, így inkább átszállással megyünk. Nem rossz ez a verzió sem, oda Malpensa-n keresztül(Easyjet) , vissza Bergamón (Ryanair)keresztül, összesen 23.000ft volt 4 jegy összesen + 25.000 autóbérlés 5 napra. Dehát ez október, nyáron nagyon eldurvulnak az árak.
Komppal is voltunk már egyszer Szardinián. Hát azt mégegyszer nem... 12 óra alatt értünk le Livornóba, majd egész éjszaka a hajón földön, 40 cm széles ülőkén aludva Olbia, az húzós volt...Persze kabinban biztos jobb, de mi 6-an vagyunk, már a kompjegy is 100.000ft volt, kabinért már nem akartam fizetni.