Hokutoriki
2018.09.13
|
|
0 0
4577
|
Szegény Tochinoshin szerintem nem fogja visszalépés nélkül megúszni ezt a tornát. Véleményem szerint négy esélyes van jelenleg: Takayasu, Mitakeumi, Hakuho, és Kakuryu. Közülük is talán inkább a két Jokozuna között dőlhet el a végső győzelem, de persze még nagyon korai ezen filózni. Kisenosato is veretlen még, de ehhez a kiemelkedő küzdőszelleme mellett fortuna istennő is szerepet vállalt a dologban, én mondjuk drukkolok neki. Tudom, pár hónapja már szinte követeltem a visszavonultatását, de valahogy azért sajnálom, és sajnálom a japán közönséget is, akik hihetetlen, mennyire mellette vannak még mindig. Úgy veszem észre, az ő meccsein valahogy többszörös a lelkesedés, épphogy csak nincs párnadobálás 1-1 győzelme után, ami azért elég fura lenne, megnézvén a legyőzött ellenfelei rangját. Hokutofuji is szót érdemel, nagyon magabiztosan menetel eddig. Yoshikaze pedig szerintem a szumo jelenlegi komédiása :) Hogy fordulhatott vele ekkorát a világ a legutóbbi torna óra? Ő mindig egy fura fazon volt az én szememben. |
|