lacobell Creative Commons License 2018.09.07 0 0 64054

Sziasztok!Ez engem is érdekelne.

Következő történt az elmúlt 2 hétben:24-én mentem kontrollra.Reggel vérvétel délután fél 1-re megérkezett az onkodoki átnézte a labort és már küldött is az urológiára.Baloldali beszűkült vesefunkció.Mire észbe kaptam már bent is voltam a műtőben.Hozzáteszem nem igazán oda készültem így semmi nem volt nálam a papírjaimon kívül.A hasi görcseim változatlanul szaporodtak,így kellett felfeküdnöm a műtő asztalra.Görnyedten.Helyileg lidocain,aztán már szúrtak is a vesémbe.Senkinek nem kívánom,azt a negyed órát.

Kaptam vesekatétert kis zsákot s most abba folyatok.1 hét múlva felülvizsgálat éreztem,hogy nem jól vagyok.Vérkép:77,2 a hemoglobin.Azonnal az onkológia,ahol éppen elcsíptem az orvosomat,aki éppen már ment volna fel az osztályra.Lecseszett,hogy az én napom a péntek nem a hétfő majd jöjjek vissza.Mutattam a laboromat,hogy írjon ki vérre.Kedden megkaptam,azóta jobban vagyok.A katéter óta valamelyest csökkentek a hasi görcseim is.

Aztán váratlanul megjelent az onkológusom és behívott a rendelőbe.Összefoglalta az addigi kezelések lényegét majd a végén közölte,hogy a betegségemre az onkológiai lehetőségeket kimerítettem nem tudnak tovább mit javasolni.A továbbiakban komfort és supportív biztosítása szükséges.Panaszok esetén lehetőleg pénteki napon jelentkezzek...Ennyi!

Tulajdonképpen a papír aljára ráírhatta volna nagy betűvel azt is,hogy GAME OVER

Hozzáteszem az előzőekben is tudtam,hogy nem kaphatok több kemót,de valami gyógyszeres kezelést emlegetett.Most akkor hogy van ez?

Előzmény: gaszkonyi (64042)