dmmddm
2018.09.07
|
|
0 0
1684
|
"Miután közel volt hozzá a Művész mozi, megnéztem a szintén tervezett Könyvesbolt a tengerparton című filmet. Na, ez aztán nem volt harmonikus, viszont annál jobb! Erről viszont más alkalommal."
Remélem a "más alkalom" hamar eljön, mert erre az élményedre is kíváncsi vagyok. Ugyanis az említett filmre is rákerestem és biztos jó lehet!
Ha már angol témánál tartunk, kedd este akadtam bele a Dunán A szálloda c. sorozat első részébe, tényleg, kb. a közepétől néztem, aztán másnap jól megkerestem a neten és megnéztem teljes egészében az első részt. Ez a sorozat 1940-ben játszódik Angliában,egy ötcsillagos szállodában, amelynek egy lord a tulajdonosa. A lordnak két fia van, az egyik a légierőnél szolgál. A szállodát vezető özvegyember falaz a lordnak, aki rendszeresen csalja a feleségét. A szállóban titkos megbeszélések is folynak a Hitlerrel követendő politikával kapcsolatosan. Esténként meg remek kis fogadások zajlanak, ahol egy jó kis zenekar működik közre kiváló énekesnővel. Nagyon hangulatos a kor festése, a ruhák, sminkek, az igazi angol úriember és lady ábrázolása; kis szerelem is kinéz első benyomásra a lord egyik fia és a szállodavezető lánya között, aki recepciósként dolgozik. Engem nagyon kíváncsivá tett az első rész a sorozat többi részére.Azt találtam a neten róla,hogy csak egy évad készült. |
Előzmény: Csimpolya (1680)
|
|