TTibor51 Creative Commons License 2018.09.03 0 3 64025

Szia!  Semmi tünetem nincs...ha nem mondják ugyan úgy élek mint eddig.....persze a "semmi" az azt jelenti,hogy azt vettem észre,hogy nem látom az előttem haladó kocsi rendszámát.....ha közelebb mentem igen.....no ez nekem azt jelentette,hogy vmi gond van a cukorral.....be is jött az első vérvételnél csillaghullás.....cukor 17,44 de volt 21 -is....a ramaty véreredmények alapján küldtek további vizsgálatokra...mellkasröntgen....semmi probléma....majd hasi ultrahang...na itt jött a gond..Doki nem mondott semmit...."leírtam mindent": Tum.pank.met hep....azonnal láttam,hogy :hasnyámirigy ..máj áttét.....amit a későbbi CT igazolt.....ebből lett a májbiopszia....Azóta szigorú diétán vagyok....no zsír....no cukor....ledobtam 11-12 kilót egy hónap alatt de volt miből.....most beálltam 90-91 re........Mai napig dolgozok...08-18-ig....szombat-vasárnap is már 5 éve.....kicsit vissza kell vennem...

Győrbe megyek a P.A-ba 15.-én...nagy valószínűséggel átmegyek ide a Kékgolyóból.....nem tudom megoldani a BP-re való feljárást..tartózkodást..főleg ha elkezdik a kemot......Csepreg-Győr egy gyenge óra...bár egyszer fiatalabb koromba hazaértem negyvenegynéhány perc alatt (még nem volt autópálya)..de már megjött az eszem és nem csinálok ilyen őrültségeket.....

Ma voltam a Markusovszkyba..még nincs kész az aug 6.-án leadott vér eredményem....tumormarker....azt igérték a napokban meglesz.......1 Hónapig mit csináltak?

A másik döbbenet....a TÁPPÉNZ, ..Katás vagyok....havi 40000 Ft-ot kapok?????? ha nem tudok melózni......

Én most kezdem ezt az utat járni...Te már benne vagy...Kitartás! Nagyon sok ismeretlen ember állt mellém...nem is gondoltam sokukról....önzetlenül, azonnal segítettek..A kezdeti sokkon túl vagyok...nem adom olyan egyszerűen a bőröm.... Üdv. T.T.

Előzmény: japipapi (64019)