japipapi Creative Commons License 2018.09.03 -8 4 64019

Szia TTibi51!

.... és hogy érzed magad? Görcsök, émelygés, édesség undor stb. Édesapám volt érintett, bár rákot nem állapították meg, annak idején, 97 éves korában, talán e miatt nem is foglalkoztak vele. Panaszai után otthon ápoltuk, semmi orvosi segítséget nem kapott. Neki megváltás volt, hogy elaludt 98 évesen. Akkor azt mondták, dísz helyen van a hiba, nem látszott időben, nem fértek hozzá. Ma sem értem honnan vették, hisz semmiféle képalkotás nem volt, a doki még csak nem röngen szemü. 

Tulajdonképpen Ő sem, mi sem akartuk a herce-hurcát, kívánta a távozást. Nagyobb betegségek nélkül szép kört élt meg, de az öregségi tehetetlenségét nehezen viselte. 

Nem érzed veszélyesnek a vezetést, most? 

Ott helyileg nem lenne jobb, vagy talán Győrben kezelésbe járni, hisz mégis csak közelebb. Ha, nincs kiszemelt orvosos, szerintem tök mindegy. Én foginy rákkal "utcáról estem be" SOTE klinikára, de ismeretlenül is kitünő ellátást kaptam. Ma is.

Ne félj! Persze nem vagyunk egyformák. Engem minden érdekel, szívesen végignéztem volna saját műtétem, -nem engedték. :-( Bár biztosan eluntam volna magam, 6 órás volt a csontos ás, szobráskodás, hogy azért valamelyest emberi pofám legyen. Állítólag, jobb, mint az eredeti! 😀😀😀😀😀

Írj, hogy mi a fejlemény!

Előzmény: TTibor51 (64016)