Sziasztok!
Rég jártam erre, időm, energiám nem nagyon van rá, pedig hiányzik!
A nagy meleget csak azért viseltem könnyebben, mert a leanderek élvezték, és még most is vannak virágok.
Idei kedvencem Rokoko Rose (H.M.)! Nyár elején került hozzám virágosan, és az új bugáit most bontja. Hihetetlen virágzási kedv, gyönyörű, nem kényes virágok!
Utolsó képen Rózsás sárga társaságában...
Kedves Andrea!
Nem tudom, neked megvan-e még a Pinkszarvacskás? Nem tudtam lemondani róla! Bár érzékeny a gombára, de kompakt fajta, rengeteg virággal! (Róla beszélgettem volna veled...)
A többi vegyesen:
Összkép, Gyenes Piros szélű rózsaszín, Mme Allen, Caro, Gyenes mini mandula, Turner's Carnival, Leac bordó dupla magonca, NCSP, Rivage, Marie Gambetta. Az utolsó képen szereplő Bianco rosatot azért tettem be, mert őt szezon elején a saját rózsaszínemmel együtt tarra vágtam, és ő most így néz ki. Tele van bimbóval. A rózsaszínnek épp a bimbókezdemény látszik a levelek között.
Sajátjaim:
Nagyvirágú pír, idei első bálos (6 év után) apróka 2x, Márványos 2x, Piroska 2x, Serafina, Pasztella.
És néhány off:
Fehér vegyes, Pompás varjúháj fekete ördögszemmel, nem tudom ismeritek-e az utolsó két képen látható Vallota hagymás virágot. Tavaly már virágzott egy, de idén igazán szép. Nagymamámnak volt, augusztusi amarilisznek hívta. Magyar neve Fokföldi Görbeliliom.