Sziasztok - a vilag szebbik reszerol.
Az ido kozel sem olyan para, mint vartuk, csak 2x volt egy kis ideig "rendes zuhe" + erosebb szelfuvas (de kibirhato), amugy se eros szel, se eso nem jellemzo (az a finom permet, ami neha hull, nalam nem minosul annak). Hideg meg abszolut nincs (fazosabb tarsaim ezzel nem mindig ertenek egyet). A sapka, amit direkt izland miatt vettem (utoljara kisiskolaskent volt sapkam es akkor se hordtam) nem tunik nelkulozhetetlennek, kb. csak foto kedveert teszem fel. :D
A latnivalokrol nincs mit mondanom igazabol, hisz az nyilvan lenyugozo. A lundak kisebbek, mint gondoltam, viszont annal finomabbak :) - vicc volt; a kezmuvesboltban mar nincs foldben sult kenyer (vagy mi vagyunk nagyon benak), vakuumcsomagolt hal viszont van, a skyr nem mas izu, mint a joghurt (de azert napi szinten fogyasztom).
Jokulsarlon engem meglepo modon hidegen hagyott (a tarsaimat annal kevesbe), viszont Silheimajokull karpotolt, sokkal latvanyosabb a fekete hamuval. A kedvencem eddig talan Namafjall.
Az oramutatoval ellenkezo iranyban haladunk, igy a vegefele, delen jarva utkozunk a sok "kellemetlen" turistaba. (nem mintha mi nem azok lennenk. Mmint turistak.)
Fogy a sertesmajkrem (koszonom a valaszt!) meg az anizsos, "bocskorszijas" edessegek, eddigi vesztesegek: 2 madar :(, 1 repedt szelvedo (kavics). :(