Schaf
2018.08.16
|
|
-3 0
12357
|
De jót vigyorogtam.. :D (bocs)
* Ez a tartalom külső cégektől származik. Az NNG Kft. nem vállal felelősséget a tartalom adott célra való alkalmasságára, pontosságára, teljességére és frissességére vonatkozóan, és nem felel annak esetleges hiányosságaiért. (Amennyiben a tartalom valamilyen hiányosságát észleli, panaszával forduljon a tartalomszolgáltatóhoz.)
Ez a szöveg kb 2 éve van csupán a Naviextras oldalán, miután némi konkrét probléma leírása mellett, fogyasztóvédelmi és GVH eljárás megindítását helyeztem kilátásba a megfelelő helyen (értsd nem a supoort-nál mailban.. :D ) mit ad isten pont a Renault Hungária egyik vásárlója kapcsán. A Renault Hungária illetékes igazgatója akkor azt írta nekem e-mailban, hogy nehogy azt higgyem, hogy 200 EUR-ért valaki majd a fogyasztóvédelemhez rohangál, amikor azt se tudja elmagyarázni mi a probléma? (Pechje volt én el tudtam..) Egészen addig az NNG-nél is leszarták miről kapsz és miről nem információt... sőt.. jobbat mondok.. Az sem volt ott (és most sem egyértelmű) hogy a megvásárolt térképliszensz mit tartalmaz. Mikori térképeket, milyen frissítéssel, milyen adatok vannak benne és milyenek nincsenek... Aztán a Renault GVH vizsgálatának elindítása után pár nappal ezek az infók hirtelen megjelentek, mondván "mi mossuk kezeinket, XY cég a hunyó"... Nem vicc?
A régi szép időkben írtam volna erről egy szaftos kis cikket, mire az NNG 80 jogászt küldött volna a nyakamba.... :D :D (kb. ezért nem is ír ezekről a témákról egyébként senki, mert a "szakmai" újságírás kb olyan itthon, mint a "pártsemleges"... :D )
Ahogy írtam, fogalmam nincs, hogy aPetőfi most ingyenes, vagy fizetős TMC-t ad-e (sanszos, hogy fizetőset), de ezt csak akkor tudod meg, ha a naviextras oldalon megveszed (emlékeim szerint 30 EUR) a liszenszet. Ami a vicc(?), hogy ha meg is veszed, senki nem garantálja neked, hogy napra/pillanatra kész információid lesznek, hiszen: "..Ez a tartalom külső cégektől származik. Az NNG Kft. nem vállal felelősséget a tartalom adott célra való alkalmasságára, pontosságára, teljességére és frissességére vonatkozóan, és nem felel annak esetleges hiányosságaiért..." :D
Tényleg vissza kéne térnem az újságíráshoz... lenne kereslet... mondjuk fizetni nem fizetne ezekért az információkért senki, ahogy az előző hozzászólásokból látszik... :D
|
Előzmény: Sojka49 (12356)
|
|