Sziasztok!
TMC-s problémámban szeretnék tisztán látni ezért fordulok Hozzátok.
Készülék: Renault Cars Media Nav Evolution az aktuális szoftver NNG-s 7.1-es Kelet-Európa térkép (amit elég furán értelmez vagy a Renault vagy az NNG :) ) A készülék mindig a naviextras Renault oldalról a Media Nav Toolbox szoftverrel lett frissítve tehát jogtiszta.
A gondom az hogy itthon a TMC abszolút nem működik keresget a frekvenciák között de az eredmény 0! Viszont Németországban illetve Ausztriában működik pld. Németországban konkrét javaslatokat tett nagy autópálya felújítások elkerülésére. Ausztriában is rendszeresen dobálja a lapátos embereket a térképre :). Az ország közepén lakom és ha elindulok Szlovákia irányába sorra jeleníti meg a közlekedési információkat, amikor Sátoraljaújhelyen jártam közvetlenül a szlovák határ mellett 46! szlovák eseményt jelzett.
A Renault Hungária felé jeleztem a problémát bekértek bizonyos fájlokat (gondolom tovább küldik az NNG felé), ez már több hete volt, de érdemi válasz azóta sem jött.
Több helyen is olvastam licenc problémáról hogy x vagy y nem vette meg az adott ország TMC licencét és azért nem működik stb. stb. Nos én elég sok pénzért vettem ezt a szoftvert és úgy gondolom minimális elvárás lenne, hogy működjön! Vagy a 40.000 Forintba (2 év alatt háromszori frissítéssel) ez már nem fért bele??
Vagy túl naiv vagyok? :)
Köszönöm a válaszokat!