Törölt nick Creative Commons License 2018.08.13 0 0 25528

Az antinal-t tilos folyamatosan szedni, ebből következik, hogy a preventív jellegű szedés se ajánlott. A folyamatos szedés ki tudja irtani a teljes bélflórát, ami súlyos következményekkel járhat, van akinek egy életre tönkreteszi az emésztését. De erről szerintem találsz bőven szakirodalmat.  A "fáraó átka" általában kétféle tünettel szokott jelentkezni. Na most az egyikre nem emlékszem, a másik ami nálam is jelentkezett, a has és gyomor átmeneténél jelentkező nem túl erős fájdalom. Ha ezt érzed érdemes rögtön beruházni a gyógyszerre. 1 doboz=1 kúra, kb. 3-5 nap, de elmondják pontosan a gyógyszertárban. Nekem azt mondták semmi esetre ne szedjem tovább. Nem tudom hogy volt másnál (hallani rémhíreket is),de nálam viszonylag enyhe lefolyású volt, és az 1 kúra tökéletesen helyrerakott. Ha ragaszkodsz a nyers zöldséghez és gyümölcshöz, akkor inkább javaslom a pálinkás kezelést. Egyébként  mindenféle párolt és sült zöldségekből, krumpliból, édesburgonyából, óriási szokott lenni a választék, volt közötte egy-két ismeretlen, de kivétel nélkül nagyon jók voltak. Húsból általában - kisebb volt a választék, de pl. hal és csirke minden nap volt. A hal legtöbbször jó volt (a Ghazala beach-ben rendszeresen vörös sügért adtak, ami szerintem egyik legjobb), ha volt néha marha, akkor az is jó volt, a csirkéről inkább nem mondok semmit. De pl. bárány vagy kecske sajnos egyik szállodában se volt.

Előzmény: ben2 (25526)