Schaf
2018.08.13
|
|
-2 0
12345
|
Nos.. tudom, hogy mindenki azt hiszi utolsó véremig védek egy a userekre magasról szaró multit, pedig nem így van. Az NNG pont olyan fos cég (a userek szempontjábl) mint a többi. Kis különbség, hogy okos jogászokkal olyan felhasználói szerződést csináltak, mi miatt azt sem garantálja senki, hogy a megvett program működni fog.
Ha valaki elolvassa a liszensz szerződést, abban benne van, hogy nem garantálják a működést és ennek tudatában veszi meg a felhasználó (megjegyzem ez nem csak náluk van így). Anno én elkezdtem egy fogyasztóvédelmi vizsgálatot de Moha Bácsi kérésére néhány hetet vártam hogy megoldást találjanak... Erre szépen kijavították azokat a dolgokat amiket felsoroltam, hogy mibe és miért lehet jogilag és fogyasztóvédelmileg bele lehetett kötni, majd a javítás után röhögve közölték, nyugodtan mehetek akárhova...
Igazából még most is lehetne vizsgálatot indítani, de tudják ők is pontosan, hogy ebben az országban talán ha 3-4 olyan ember van aki egyáltalán megértetni képes egy vizsgálóval, hogy mi a gond.
Hogy ez lopás-e? Nos nem.. jogilag rendben van a dolog, hiszen a felhasználó annak tudatában használja a szoftvert, hogy nem 100% hogy működni fog... én inkább átbaszásnak aposztrofálnám... :)
Szóval marad az amit az NNG mond: "ha nem tetszik keress másik navit"
Pfff....
|
Előzmény: Gzsolo (12344)
|
|