Sziasztok!
Leírom a problémámat hátha volt már hasonló valakinek.
07.10-én megkaptam a 3. ciklus 6. kemót.Rá egy hétre váratlanul lebénult mindkét lábfejem.A bal jobban a jobb kevésbé.Addig is zsibbadt volt mindkét oldalon a lábfejem,de azóta a peroneus nem működik.Neurológián vizsgálat után beutalót kaptam 15 alkalomra a fizioterápiára,ahol elektromos kezelést kaptam.Semmit nem javult a helyzet,pedig itthon is alkalmaztam.(Van a nejen balesetéből egy ugyan olyan készülékünk)
Ezt már el is viselném,pedig előtte rengeteget túráztunk,de a kemó után 3 héttel folyamatos hasgörcseim is vannak. Ha ülök semmi gond,de 10 méter séta után összegörnyedek.Az előzőekben is volt,hogy 4 hónap szünetet tartottunk a kemóval és ugyan úgy előjött csak kb. 1 hónappal később.
Akkor kezdtük el a 3. ciklus kemót,mert az akkori CT progressiót mutatott.
3. kemó után újra CT ,ami stabilitást mutatott.
07,20-án volt a 6.kemó azóta kínlódok a hasfájással.Visszamentem kontrolra,ahol az orvosom Tramadolort írt fel napi max 6db-ot.A gyógyszer nem használ igaz csak napi 4-nél tartok,de nem akarok többet beszedni.Azt mondta,ha valami probléma van menjek be a "sürgire"
Már fekve sem jó,ezért úgy döntöttem holnap elmegyek a házi orvoshoz véleményezni és én a belgyógyásztra gondoltam,hogy kérek beutalót.
Kemót már nem kaphatok.24-én megyek újra az onkológiára és akkor döntik el mi lesz a kemó helyett.Közben a nyakamon ismét elkezdett dagadni a nyirokcsomó,ami kézzel kitapintható.Orvos szerint nem kiszedhető.
Szóval az lenne a kérdésem,hogy volt már valakinek hasonló tapasztalata?Vagy,ha másnak is voltak ilyen görcsei,milyen gyógyszert kapott rá?