de komolyan!
mekkora lenne már, hogy itt vannak a magyarok, és milyen tökösek, hogy kiderítették:
1. a paw-paw érett (nem éretlen, és nem túlérett) gyümölcs biztonsággal fogyasztható, mert ahogy az optimális érettségű krumpligumóban, így itt is a toxikus anyag mennyisége elenyésző!
azaz: ... mg.
a mag annonacin tartalma: ...mg. a héjban:... mg. A biztonságos bevitel napi vagy éves szintje: ...mg
/
2. a paw gyümölcs hosszú távon káros, mert: ................
[mekkora sajtóhír lenne belőle (sajnos csak a negatív hír ami hír...)]
úgyhogy remélhetőleg nem lesz belőle Blikk / The Sun / stb hír, hogy pl. az ohiói paw fesztiválon mérgezték a jónépet.
de legalább szerencsétlen kételkedők a neten rákeresve találnának egy megbízható támpontot a kérdésről, mert most nincs ilyen!