lezsy Creative Commons License 2018.08.09 0 0 14037

Sziasztok!

Gyakran kerültem a C3 fanclub oldalára már problémáim során, sok hasznos információt kaptam mindig, köszönöm nektek.
Viszont most saját kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni.
Van egy C3 1.4 HDI 16V autó, eredetileg óra egyszerű óra volt középen, most lecseréltem 1 soros LCD-re,
sikerült összehoznom ill. "aktiválni". Igaz ECO MOD, ajtók nyitva léte óra, dátum és külső hőmérsékletet jelez csak vissza (peugeot kijelzőt tettem bele igaz C3 keretbe). Elvileg lehet más infót (fed.comp funkció) és megjeleníteni, egy másik kormánykapcsolóval (COM2000). Miután hibás az részben indexkar így szereztem, egy azonos C3 1.4 HDI 16V 2002-2003 körüli autóból amin van rádióvezérlés a ablaktörlőkaron. Megjegyzem pont belevaló típus nem is volt.

A kérdésem: Hogyan kell a COM2000-t betanítani (akár lexia-n). elképzelésem szerint eltávolítás és újra hozzáadás, de bizonyára ennél bonyolultabb.
A másik kérdésem: volt olyan kormánykapcsoló amelyik szintén azonos autóban volt, volt tempomat kivezetés a kormányhoz, de miért van benne 2 olyan csatlakozó ami a kormánylégzsáknál van, mi az a vezeték, ezt is belehetne tanítani?
Köszönöm segítséget.