Törölt nick
2018.08.08
|
|
0 0
25519
|
November végéig tökéletes a tenger a snorkelezéshez, a palackos búvárkodáshoz, már talán elmegy a neoprén ruha, bár szerintem még nem fontos. Én tavalyelőtt december 8-ig voltam, a vízben még el lehetett üldögélni 1-2 órát. Mint már írták az a baj, hogy korán sötétedik. december 8-án már 4-kor be kellett jönni a strandról, mert amint lement a nap, egyből lehűlt a levegő kb 24 fokra (előtte 28 volt). Egyik éjjel 20 fok volt, a biztonsági őr már pufi (toll) dzsekiben volt. Szerintem mindegy, hogy az eti.at, vagy az eti-utazas.hu -nál foglalsz, ugyanazt kapod. Én nem találkoztam magyar nyelvű idegenvezetéssel, bár tavaly már volt magyar nyelvű telepített idegenvezető, egy arab srác, aki elég jól tudott magyarul, és nagyon készséges volt, akármikor el lehetett érni telefonon, bár a magyar telefonkártyát nem ajánlanám, tekintve a cca.800 ft-os percdíjat. Ha sokat mozogsz kint akkor vegyél egy egyiptomi sim kártyát. 10 euro-ért több 100 perc belföldi beszélgetést, és 4-8 GB adatforgalmat kapsz 4G-s hálózaton. Kártyafüggetlen telefon viszont kell, mert tavalyelőtt nem tudták függetleníteni a telefonomat, nem is értették miért nem akar működni. Na és mindent érdemes a városközpontban intézni, a szállodában 2-4 szeres árakkal kell számolni. |
Előzmény: ben2 (25511)
|
|