Voldi nárcisztikus pszichopata, ezek mind beleférnek, én csak azt írtam, én személy szerint úgy gondolom, ő annyira leépítette az emberi szükségleteit is ezzel a léleksarabolással, hogy szerintem huszonéves kora után neki már nem lettek volna ilyen igényei.
A való világban az ilyen személyiségzavarral küzdők szoktak maguknak párt keresni, hogy kiélhessék a manipulációs hajlamaikat, meg megkapják azt a csodálatot és figyelmet, amit az egójuk kíván.
Bella ilyen szempontból abszolút ideális társ lett volna mellé minden téren, mert ő meg erősen dependens, és pont azokat a dolgokat adta volna magától értetődően, amit egy Voldi-féle személyiség akar. Engedelmességet, hűséget, rajongást, teljes önfeladást a másik kedvéért, és cserébe nem kíván semmit, attól is boldog, ha belerúg egyet. Ugyanakkor mégis tud látványosan nyűglődni, ha bántó szándékkal odaszól neki, tehát azért lehet érzelmileg "szadizni". Egy bántalmazó kapcsolat ideális alárendelt fele.
Természetesen két ilyen ember szülőként nem állna helyt, amúgy Delphini alighanem akkor is Euphemiánál töltötte volna a kisgyerekkorát, ha életben maradnak, V. nem tűrt volna meg a fedele alatt egy kisgyereket. Elég abszurd lett volna. Inkább később vették volna magukhoz, amikor már elég nagy ahhoz, hogy teljesítse a parancsaikat.
A Malfoy-házbeli tumultusról jut még eszembe, ne feledjük azt sem, hogy Luna is élvezte egy ideig a vendégszeretetüket, igaz, gondosan elzárva a pincében. Kíváncsi lennék, mennyi idő alatt kapott volna agyvérzést V., ha Luna belekezd egy kiselőadásba neki a narglikról. :D