nünüke88 Creative Commons License 2018.08.04 0 0 47742

Ha Narcissa tudta volna, akkor Draco is tudta volna, tuti elmondta volna neki, V. bukása után nem volt mitől félnie. V. maga biztosan tudott róla, vagy azért, mert tudatosan vállalták, vagy azért, mert neki volt alkalma észrevenni Bellán a terhesség jeleit. (Szerintem az ő kapcsolatukba nem fér bele egy olyasmi megoldás, hogy egyszer együtt vannak csak úgy. Akkor vagy rendszeresen, vagy inkább az, hogy soha, de egy konkrét célból -a gyerek miatt- egyszer mégis.)

Én ezt úgy tudom elképzelni nem karakteridegenként, hogy V. ismerte azt a jóslatot, ezért kellett neki egy gyerek, Bella meg anyaként adta magát, mivel ő volt az az ember, aki a legközelebb állt hozzá (még ha ez sem jelent túl közelt) és elég volt csak szólni neki, lelkesen részt vett mindennemű kényszer nélkül a projektben.

Utána meg szépen eltitkolták mindenki elől, akivel együtt laktak, ez a 6. kötet ideje alatt Narcissa és Féregfark volt csak. Szülés alatt/előtt meg elküldték őket shoppingolni. Mire hazaértek, a babát már lepasszolták Euphemiának. Rodolpus be volt avatva, az mondjuk jó kérdés, hogy velük lakott-e ő is. Amikor Harry-éket a Malfoy-kúriába hurcolják, nincs ott, de lehet, hogy csak azért, mert házon kívül akadt dolga.

Előzmény: arom (47741)