Smíró Creative Commons License 2018.07.31 0 0 123954

Ha szétnézel a neten láthatod, hogy benzinessel nem nagyon foglalkoznak, illetve tudnak húzni, az lepkefing. Emiatt kell megfelelő mérethez megfelelő motor.

Kolléganőm most vett egy Nissan Qashqait. Még az előző verzió, jól leárazva, 18-as kerekek, meg kiharcolt ajándék vonóhorgot is. Mellé állva láttam, hogy a tetejét le sem tudnám mosni - mondjuk mint a Tiédnek. Amikor a paraméterekre került sor, mondta, hogy 1,2 literes benzines. Dobtam is a hanyattast. Szerinte "repíti" a motor a kasztnit. Ja, itt az alföldön tuti, ha hátulról fúj a szél és amíg egyedül ül benne. Na de ha az összes ülést elfoglalják, meg kihasználják a vonóhorog adta lehetőséget, akkor lennék kíváncsi arra, hogy repül a verda... Mondjuk nem vezettem, lehetnek még csodák, de Téged olvasva mégis úgy gondolom, siralmas lesz az az állapot. Neki azt tanácsolnám, hogy úgy tervezze meg az útvonalat, hogy "mindig lejtőn lefelé". Neked azt, hogy az emelkedő aljáig.) Aztán a tetőről le a bringa és hajrá!

De annyira nem lehet vészes a helyzet, szerintem egy évben egyszer együtt lehet élni azzal, hogy full pakolva elfogy a kraft. Jena topiktársat nyilatkoztasd, ő a kályhás autók tuning-guruja. Azt még nem hallottam tőle, hogy benzinnel "összepiszkolta" volna a kezét, max ha a durván gurgulázó motorját, vagy a mérges Vespat piszkálja.

Előzmény: .rensi. (123953)