Csak a tisztánlátás végett írok és csak a tényekre hagyatkozva!
Hozzád az égvilágon senki nem szólt, csak úgy véletlenül feltűntél megint kavarni a sűrűjét, ami már réges rég leülepedett!:-((
Más volt a sorrend, mint ahogy te itt megpróbálod tisztára mosni a kavarásod!
Rókakóma közölte, hogy a statisztikák mit mutatnak.
Mivel Én még ilyen statisztikát sehol nem találtam, kértem linkelje be (teljesen barátságos , normál, fórumozni kívánó hangnemben), erre belinkelt egy cikket, amiben semmiféle statisztika nem szerepelt, csak becslések (pl. olyan szakemberektől, akik fegyver ellen legjobb védekezésnek tartják, ha egy A4-es papírt tartsz magad elé)! Barátságos hangnemben leírtam, hogy megint túlzott és ezeket nem nevezhetjük statsztikáknak!
Később folytatódott az eszmecsere normális hangnemben másik topikban ahol többen is beszálltak!
Vége is lett volna a történetnek, ha te nem lesve az alkalmat, hogy újra belém-szállhass leírtál egy gusztustalan, személyeskedő és uszító hozzászólást, mikor közöd nem volt a témához! A hozzászólásodnak sem volt köze a témához, pusztán velem szemben gusztustalankodtál sunyi módon, szokásodhoz híven másoknak címezve, azokat uszítva, közben engem provokálva, számítva rá, hogy majd ott folytatjuk a haverjaiddal!
Ha már annyira a Moderáció tisztánlátását emlegeted, nehogy azt hidd, hogy azt nem látják, te mit művelsz, hogyan próbálsz másokat befolyásolva provokálni, piszkálódni! Nedo-val is addig csináltad ezt, míg ki nem tiltattad! Bizonyára most boldog vagy miatta és nyugodt a lelkiismereted????????
Csaxólok, hogy velem ez nem fog összejönni, főleg így, hogy a Moderáció is látja, ha szándékosan tartott némi szünet után hozzászólok, legyen az bármilyen hozzászólás, te rövid időn belül belémállsz, mozgósítva a "kebelbarátodat"!
Aztán megpróbálod kimagyarázni, keverni-kavarni és terelni!
Ha jól emlékszem épp te xeltél már engem ki jópárszor, vagy nem?
Szóval kinek az ígéretei komolytalanok?
Én soha senkinek nem ígértem, hogy kixelem, veled ellentétben:-)
A továbbiakban nem óhajtok veled foglalkozni, sem időm (F1) sem kedvem hozzá, meg nem szeretném ha a sleppeddel megint tovább rombolnátok több topikot is!
Jó szórakozást, jobb ha mást keresel magadnak akivel kötözködhetsz!:-)