Megtisztelsz, de ez nagyon nincs így! Azonkívül én most benne vagyok az "autóváltási transzban" és ilyenkor érthető ha valami felett elsiklik a figyelmem, ezért kértem a segítséget a "több szem többet lát" elv alapján.
...egyébként tegnap megnéztem a Hyundai Tucson-t is, a friss 2019-es modellévű változatot és hát az is egy szép autó... (már a beltere is!) szóval lehet, hogy sok év VAG autó nyúzás után elpártolok a konszerntől!
Egy egészen jól felszerelt 1.6 turbó benzines 177 lovas, kézi váltós, vagy egy kevésbé jól felszerelt 1.6 CR dízel 136 lovas most beleférne és nagyon mellette szól az 5 év teljes körű apró betű mentes garancia!
...mondjuk a csomagtere nem valami óriási, de cserébe a beltere viszont elég tágas!
Azután itt a Tiguan is, egy 2.0 TDI SCR motorral: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volkswagen/tiguan/volkswagen_tiguan_2_0_tdi_comfortline_scr_bmt-13184511
Ez már ugyan kicsit túl van a tervezett anyagi kereteken, de arányaiban jó az ára és az egyik vágyott modell, szóval ...nagyon piszkálja a csőrömet!
Az R-Line csomagos Passat kombi ellen az szól (ezekkel az autókkal összehasonlítva), hogy már csak 3 év gari van rá, nem új autó, és a DSG váltó az eladásnál majd lehet, hogy hátrányt jelent majd.