Katana750 Creative Commons License 2018.07.22 0 0 8601

Köszönöm! Egyébként én nem vetem a horvátok szemére, hogy olyanok amilyenek csak nem megyek hozzájuk nyaralni. Régebben azt gondoltam, nem csoda, hogy büszke nacionalisták. Vérrel kivívott függetlenség a trianoni, később titói Jugoszláviából, szépen talpra állt gazdaság, erős nemzeti öntudat. Legyen nekik! De kérdem én a görögök nem nacionalisták? Éppúgy harcoltak önmagukért és mégis egész máshogy nacionalisták. Kíváncsi lennék, hány új vagy észak makedón érezte magát rosszul GR.-ban a névvita miatt! Olyan sokan biztos nem mert járnak rendesen az Égei-tengerhez. Az albánok szintén nem a görögök barátai. Mégis láttam még Thasos szigetén is albán nyaralókat. Törökök? 400 évig szipolyozták őket. Szívesen fogadott vendégek.  Ha teljesen opportunista, racionális elveket nézek akkor csak az Isztria közelsége ami előny. Az Adria nem versenyezhet csak sómennyiségben a görög partok vizeivel. A lankás, homokos partok szintén zenész. Aki volt itt is ott is az tudja, hogy mi mennyi.(HUF, €, HRK) A legfontosabb azonban az emberi tényező.(szerintem) Teljesen nem idevaló de kikívánkozik belőlem, hogy vajon miként szavaz a kis makedón nép arról amiről a politikusok meg tudtak állapodni! Elfogadják e az Észak Makedónia nevet? Ha nem, mekkora gebasz lesz utána? Ősszel keresni fogom ezeket a híreket az biztos.

Előzmény: bazidzsó (8600)