Üdvözlök mindenkit
3 év külfödön töltött év után hazahúzott a szivem :) és mivel kint is magánlakások takaritásával foglalkoztam szeretném ezt itthon újra felépiteni.Nem titkolt célall hogy egy vállakozás formájában további hölgyeknek is tudjak segiteni munkához jutáshoz,de ehhez elöször nekem kell kiépiteni a saját elégedett ügyfélkörömet lépésröl lépesre,de én merek nagyot álmodni ;)
Amit rólam tudni lehet 36 éves vagyok ,megbizható és talpraesett (általában mindig sikerül megtalálni a megoldást) nyílt és öszinte és hogy miért irom ezt ?Mert egyre többet lehet olvasni a fórumokon hogy a takarítónök körében a legnagyobb gond nem a munkájuk minösége hanem a megbizhatatlanság...nem mondom hogy én nem leszek beteg vagy nem jöhet közbe valami de az biztos hogy a telefont megtudom emelni és idöben értesiteni a munkaadómat aki számit rám (de persze ez kölcsönösen igaz,olyan helyre mégegyszer nem tudok menni ahol vagy nem mondják le a munkát vagy aznap szólnak csak,sajnálom de én tényleg ebböl szeretnék megélni)
A lakás teljes rendbetételét illetve takaritását vállalom,az ablaktisztitástól a vasalásig mindent,és ha éppen azzal tudok segíteni mielött érkezem be szaladok a boltba piacra bevásárolni akkor ez már csak megbeszélés kérdése.
Ami még fontos információ lehet hogy nem rendelkezem jogositvánnyal .
Angollal és némettel is elboldogulok.
kerületek közül elsösorrban a Budai kerületeket (1,2,3,12,11) tudom a legegyszerübben elérni de Pest belsöbb kerületei is megoldhatóak :5,6,7,8,9,13
Tudom hogy ez egy nem teljesen sablon szerü bemutatkozás de amennyiben szimpatikusnak talált és bizalmat szavaz nekem kérem irjon :haushaltshilfe201502@gmail.com címre és átküldöm rövid fényképes önéletrajzom illetve egyeztetjük a további részleteket.
Üdvözlettel
Krisztina