Topka Creative Commons License 2018.07.08 0 0 46

Aki úgy érzi, hogy az autóját okosítani szeretné a következőkkel,
keressen privátban.

Ilyeneket tudok most állítani:

Extended grip (ESP Off)  - New menu item in the "driving assintantes" menu: ESP időleges kikapcsolása, mint a Kadjar Expert módban.

Loudness On/Off:  Loudness ki/be kapcsolási, ha menüből nem elérhető.

Welcome sequence changing:  Induló grafika változtatása (RS, Initiale Paris, …)

Heating settings on central display:  Fűtés kijelzés a központi kijelzőn is (Kadjar)

On-move media inhibits:  Menetközbeni videó és mások engedélyezése.

Smartphone Mirroring - New menu item in Settings/Vehicle:  Bekapcsolja az R-Link2-ben a tükrözés lehetőségét, ha még nincs (utolsó Firmware kell legyen rajta telepítve.)

ANC switch (Active Noise Canceling)  - New menu itemAktív zajcsillapítás, ha Bose van a kocsiban, akkor érdekes lehet.

LKA (Lane Keep Assistant) - New menu item in the "driving assintantes" menu :  Aktív (kormányzásos) sávtartó bekapcsolása, kell, hogy az alap benne legyen.

Fatigue status cockpit display:  Aktív fáradtságkjelző figyelés a műszerfalon, ki-be kapcsolhatóan

Start-Stop inhibite - permanent!:  Start-stop letiltása, véglegesen (persze ez visszaállítható)

Cornering foglight inhibite:  Kanyarodáskor felkapcsolódó ködlámpa ki/be kapcsolása

Disable DRL on flashing (indexing):  Indexnél kikapcsol a megfelelő oldali LED-es menetfény

DRL with Tail Lights:  Hátsó fények is vannak nappali menetfénynél

LDW (Lane departure) min, max values (Kadjar only):  Sávelhagyás figyelés minimum, maximum sebességértéke megadható

Park radar display cockpit display:  a parkradar képe a műszerfali kijelzőn is megjelenik

External temperature cockpit display - it is overvwrite driving stlye icon:  Hőmérséklet kijelzés a műszerfalon, felülírja a kisfácskát (vezetési stílust).

Front seatbelt warning inhibite:  Övcsipogás letiltása, ha nincs becsatolva az öv (csak simán kijelzi)

Speedscale in odometer:  Sebesség skála módosítása (200, 240, 260-as skálákra, a műszerfalon)

Starting with pedal inhibit:  Pedálnyomás nélkül is lehet indítani (saját felelősségre).

Hazard situation blinker inhibit:  Vészhelyzeti szituációk vészvillogásának engedélyezése/tiltása

Front wiper extra movement inhibit:  Ablakmosáskor az utolsó, különálló törlés tiltása.

Speed curve settingSebességfüggő hangerő állítása, Bose esetében elvileg kikapcsolja a mikrofon alapú szabályozást.

SingleDoorOpening setting - New menu item:  Első nyitásra csak a vezető ajtó nyíljon,  ki-be kapcsolható.

Semmi olyat nem állítunk, ami a mélyebb működést befolyásolná!

Ennek ellenére kizárólag saját felelősségre. :-)