acerola Creative Commons License 2018.07.06 0 1 25763

Na ezt a hozzáállás már jobban tetszik. A kóstolás javítható és fejleszthető, nem is képzelnéd mennyi féle íz van a sörben. Ha nagyobb töménységben megtapasztalod az egyes ízhibákat/összetevőket, utána nagyobb esélyed van, hogy kisebb töménységben is kiérzed az egyes sörökben. De ehhez rengeteg gyakorlás kell. Ennek megfelelően változhat az ízlésed is is idővel.

Egyébként nem baj hogy megosztod másokkal a véleményed. De próbálj kevésbé határozott véleményt formálni amikor csak a saját véleményedről van szó. A feltételes mód a talán és a szerintem használata sokszor indokolt. Én is próbálom ezeket minél többször használni. Amikor először csinálsz valamit könnyen vonsz le következtetéseket, hogy ha így csinálom akkor ezt kapom. Amikor viszont egyre több egymásnak ellentmondó tapasztalatod van vagy egymásnak ellentmondó véleményt olvasol el fogsz bizonytalanodni. Nálad még ez a fázis nem jött el, persze lehet hogy nem is fog.

Előzmény: janijani (25754)