nagyhelga Creative Commons License 2018.06.30 -7 0 63614

Ez szép és jó, hogy tudni kell, de az átlag, akit átenged egy vizsgán, 1-2 ember. Csak annak ad kettest, aki mindent tud, és az egyszerűen lehetetlen, hogy mindenki mindent tudjon. És igen, fontos, de vannak sokkal fontosabb tárgyak, mondjuk itt a mozgástan. Ott tanuljuk a betegvizsgálatot, a diktálást, szóval az alapokat. Én amúgy tanultam segítséggel, anélkül, atlasz, könyv, saját jegyzet, kiírtam a tételt, de egyszerűen nem megy a fejembe. Az izmok még jobban, mert azt úgy tanulom, hogy a laptopos atlasz csontvázára ráteszem az izmokat és vizsgán is úgy kell. De a többihez nincs semmi segítség, ami szerintem hülyeség, hogy nincs. Debrecenben preparátumokon kell megmutatniuk a képleteket, na szerintem annak több értelme van, minthogy csak írjam le és jusson eszembe kép meg minden nélkül. Én vizuális típus vagyok, ezért nehéz, hogy csak egy papírra le kell írni, és nem látom a képet hozzá. Aki nem tanulja, az meg könnyen mondja, hogy szerezzek kettesnél jobbat, ha a kettes meg ötös közt alig van különbség, az egyeshez meg minden tételhez hozzá kell tudni szólni. Szóval amíg nem vagy benne, nem tudod :) És nem hiszem el, hogy annyira hülye lennék, hogy ennyiszer bukjak belőle. Bocsi, ez most kijött, mert ma szerencsére senki nem esett nekem, valami meg lesz, nyáron kitalálom. De most mindenképp pihennék kicsit, hosszú volt ez az év.

Előzmény: stonyroad (63612)