Aspius99 Creative Commons License 2018.06.29 -4 5 63600

Sajnos ez a valósàg, az EÜ intézmények mindenhol lehúzzàk a TB.-t

egy kis extra profit reményében. A kemoteràpiàs szerek különböző fajtài és a mennyiségégének felhasznàlàsa esetében különösen jól működik ez.

A vietnàmi doki néniről meg egy kis történet, mikor még egyetemista voltam nem most volt, nem volt kredit rendszer meg mindenféle előjog kötelezettség nélkül (még tanulni kellett és követeltek), no ebben az időben volt egy fogalom az afrikai 2-és osztàlyzat. Ha egy àtolat magyar diàk kb a 60-70% tudta az anyagnak kibasztâk UV ra. Ha ennek a felét eldadogta pl egy Burkina Faso diàk 2-est kapott.

Az anatómia PROF. (csupa nagybetűvel) azt mondta, ők hazamennek, maguk maradnak és itthon kell gyógyítaniuk, így is kevesen vagyunk vigyàzzanak a betegekre.

Hàt a jó magyar orvosok többsége kiment Nyugatra, USA ba, helyette meg maradnak ezek az orvos féle 

EÜ . dolgozók, ez nem rasszizmus, hanem a szomorú valósàg. 

Jó Anyumnak a hasi UH -n a pakisztàni füstösképű “doki” a lelétre ràírta, gyomor normàlis amúgy (reszektàlt- nincs neki), prosztata!!? /sicc/ rendben.

Szàmonkértem nagy mellénnyel pofàzott vissza, megtudta, hogy kollégàk vagyunk visszavett az arcàból, és azt mondta biztos egy régebbi lelet eredményéből maradhatott ott, mert àt szokta írni az előzőeket  időmegtakarítàs céljàból..

Hàt ez van, meg a Balcsi àtúszàs is elmarad pedig készültem rà bassza kutya az időjàràst.. 

Jobbulàst mindenkinek, élvezzük a nyarat ha lesz 😉

Előzmény: japipapi (63597)