zaffarano
2018.06.27
|
|
0 3
10616
|
Sziasztok! Én évek óta járok ki az ipari parkba az Újkertből. Sokszor módosították már itt a buszokat, de a 146-os sem fog megoldani három problémát: az egyik, hogy tömegnyomor van a buszokon és csak a 6 14 18 és 22 órai műszakváltáskor van csuklós, a másik az, hogy nagyon be tud dugulni a Kishegyesi út, és a Dorottyától sokszor gyalog hamarabb elérünk a Kishegyesi út megállóig (a teszivel szemben). AÍ harmadik pedig, hogy ha valaki pl lebetegszik délelőtt, akkor előfordul, hogy egy órát kell várnia a buszra, hacsak nem zarándokol ki a Kishegyesi-Pósa utca sarokra, ahol sűrűbben járnak a buszok. Reggel (6:50-7:10 között indulok) a 12-essel jövők és átszállok vagy a Dorottyán (nincs esőbeálló) vagy a Kishegyesi úton (nem áll meg a 46E), visszafelé pedig (16:10-16:30 között indulok) a 22-essel megyek haza ha megáll a busz a Kishegyesi út megállóban vagy a Segneren át kell ballagni a józsai buszra a Kisdebrecenhez, ha 46E jön. Ha új járatot akarnak, akkor az lenne nekem a legjobb, ha a Kishegyesiről elfordulna a busz balra a Pósára, és onnan kikeveredne a Doberdóig vagy a TEVÁig, ha felmerült, hogy sok egyetemista ügyfélszolgálatoskodik itt. Egy másik probléma a hazafelé úton, hogy a 24-es busz csatlakozását késik le sokan, mert pont egymás mögött van a két busz. Ha nem kéri meg valaki a 46-os sofőrjét hogy a Kishegyesiig előzze meg a 24-es buszt, akkor az a busz bukó. Illetve nekem nem gond az átszállás, ha pontosak a buszok és nem kell 5 percnél többet várni a másikra, és például a Kishegyesin az érkezésig hátralévő időt mutató tábla sokkal megbízhatóbb lenne, akkor tökjó lenne a rendszer, de elég sok "városnéző busz" van, és ez a 146-os is ebbe a sorba fog tartozni, ami nagy kerülőkkel jut el A-ból B-be. És a menetidő: 146E Sesztina-Inter Tanker 16 perc. 46 Kishegyesi-Inter Tanker 9 perc. |
|