😀😀😀.......
Dedó,dedó dedó!....:))))
Putyesz, lemásolod nekem,-amit leírok könnyed szellemességgel!!!...Egy napot rágódsz rajta,pedig nyugger te vagy az információim szerint..
Én még veled ellentétben aktívan dolgozom,tehát neked viszont nincsenek valós infóid rólam Horst!...😉 Találgatsz,-de nagyon mellé lősz!.....😂
Bebuktál a paranoiádon,miszerint két fikanickeden magaddal veszekszel 2017-ben a fűkaszásban,-holott te azt állítottad ebben a két postodban hogy nem!!!!!
Íme:
4259-es hsz:....itt putyeszként kijelented Rókának,-hogy nem társalogsz a saját nickjeiden egymással!!..???(a fenét nem!!😂)
4196-os hsz:.....itt papapapakaként kéred Rókát,-hogy ugyanmár idézze be,-hogy te két nickeden vitázol egymással!!!!.....
Szóval tagadsz....erre én mégiscsak bebizonyítom neked,-hogy mégiscsak "zsörtölödik".....(😂😂😂) két nicked egymással a fűkaszásban egy évvel ezelőtt!........
Nos ez bizony bukta putyesz,-de itt az a gond,-hogyha egyszer füllentesz-akkor hogy higgyünk bármiben is,-amit leírsz????.....
Más:.....itt most az a felállás putyesz,-hogy három user pofozgat téged,és lassan már olyan leszel,mint egy kocsmai bunyóban a részeg,-aki belehány néhány nehézfiú sörébe!..😜😜😜
A bilivel kapcsolatban:Mivel nyugger vagy,gyakran ki kell menned éjszakánként a slozira a prosztatád miatt,ezért kényelmesebb
ha a kezed ügyében van a fehér zománcozott bili a kisszekrényben,-ami még a nagymamidé volt egykoron!. 😂
Végül:.........A skizofrén jegyeket viselő, egymással beszélgető nickjeiddel operáló unatkozó nyugger mivoltod miatt be is fejezném végleg a dialógust veled ha nem bánod?....😜😜😜👊👊👊
Ezt egyébként ajánlom Rókának is és dr.szertelennek is a béke és a nyugodt fórumozás jegyében!!!......
Így nyugodnak a kedélyek,-és te is stresszmentes leszel...❤❤❤
Világbéke Putyesz!!!...😂😂😂
Az élet szép,-vedd elő a Bau 300-asod és gyakorolj egy kicsit,mert az jobban megy számodra,-mint a kapcsolat építés itt az index fórumokon!...😉😉😉