(......... miért gondoltam, hogy egyszerű lesz?)
Akkor most leírom úgy mintha nem is sejtenéd, hogy mi történt itt.
Egyértelműen moderátor azonosítási kísérletét követted el és megvádoltál egy moderátort, hogy egy juser barátjaként befolyásolható fórumos intézkedései során!!!!!!! A két legsúlyosabb vétket amit egy juser elkövethet! Teljesen lényegtelen hogy nekem, másnak, a sarki péknek, vagy csak úgy bele a levegőbe mormogtad a leírtakat!
Kérdésem igazából nem arra irányult, hogy ez történt-e, hanem arra, hogy tisztában vagy-e ezzel?!
Ha jól látom autós vagy, így a következő a szitu:
Te átmentél a piroson, majd közvetlen behajtottál egy sétáló utcába, aminek elején egy behajtani tilos tábla van!
Az intézkedő modi rendőr kérdésére, miszerint - tudod, hogy mit követtél el - a válaszod:
" Az eljárásoddal nem értek egyet, de reklamálni sem óhajtok. Te vagy a Modi rendőr. A fórumozók gyalogosok pedig le tudnak vonni egy újabb következtetést*. Minden a legnagyobb rendben van."
Szerinted mit fog a Moderátor rendőr csinálni? Pláne, hogy elejtettél egy nyílt vádat burkolt célzás formájában is (*).
Tegnap kedves rendőr Modi módjára próbáltam lehetőséget adni, hogy valami halk bocsi_értem_többet-nem válaszoddal tudjam a bírság súlyát enyhíteni.
Rajtad múlik élsz-e a lehetőséggel, vagy sem.
Amúgy nem csak nedolacinak szólt, hogy zéró tolerancia van a csúsztatások, burkolt vádaskodások terén, hanem ez általános dörgedelem!