kezdő57
2018.06.22
|
|
0 0
12399
|
Üdv mindenkinek! liba tartással kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni,mert itt a faluban nemmindenki megbízható, vettem öt bütykös ludat ebből kettő tojó. Mikor elhoztuk volt alattuk vagy 50 tojás, de nem kotlott egyik sem,igaz azt sem tudtuk,hogy két tojó van,12 tojást hoztam el, csináltam fészket, beletettem naná,hogy nem ült el, ma megtojt az egyik amiről nem tudtuk,hogy tojó de láttam,mert majdnem az udvar közepére tojt, Na ez az előzmény, most jön a kérdés, hagyjam-e ott a tojást, vagy tegyem hűvös helyre,vagy melegre? szeretnék majd keltetni, ha valamelyik elkotlik ha elveszem akkor ugyan oda tojik-e megint, vagy lehet keresgélni? a 12 amit fészekbe tettem ugyan úgy van ahogy hagytam, Van ól ahová bemennek éjszakára, a sarkában alakítottam ki a fészket de amelyikről úgy tudtuk,hogy tojó az se tojt még oda. leegyszerűsítve hülye vagyok hozzá de a googlén se találok választ.köszi a figyelmet, a válaszért meg egyenesen hálás leszek. Ja tudom,hogy felmerül a kérdés miért fogok bele ha ennyire nem értek hozzá? most van lehetőségem, |
|