Dmitrij Petrovic
2018.06.19
|
|
0 0
43197
|
Valóban, az 1 éves lotusra oltottak sokkal szerényebben nőnek. 20-30 centisek. Talán érdemesebb tovább nevelni az alanyt mert az eredése is jobb úgy és 1 év alatt koronás oltványod lehet. Ugyan messze van egymástól a mini kivi és a datolyaszilva, de valóban jó erőben van a talaj mert az Ananasnaya tőle pár méterre vagy 15 négyzetmétert fed le és tökéletesen egészséges. Mellette a Weiki is....szóval nem tudom. Amióta megvan ezt csinálja, fajtajelleg lenne? :D
Köszi dg46! Ezért szeretem ezt a fórumot, mindig van valami amit csak itt tudhat meg az ember. Sajnos elég szerény irodalom van a jujuba oltásáról még a neten is. Jövőre mindenképpen zacskózom majd. Te is Gyula! :)
Jbori: Én kálium túlsúlyos fertivel nyomom, de nem számít semmit. Savanyítani is szoktam citromsavas vízzel, de az se hat rá. A többi mini kivim meg mellette tápozás nélkül gyönyörű. Kapott már alginitet is, az se ért el eredményt. Ez a beporzás jó kérdés, mert nekem mindkét fajtám porozza a Weiki. Van Jumbóm is de az még nem virágzott. Gyulának az van elvileg, ő neki nem tudom milyen porzója van hozzá. Igazából sok más lehetőség nincs, lehet más gondja van mint a férfiú kiléte. :)
|
Előzmény: 123János (43190)
|
|