---:Jani:--- Creative Commons License 2018.06.18 0 2 47725

Az Elátkozott gyermeket egyébként én senkinek sem ajánlom. Egy közepesen megírt fanfic színvonala kb. Én annak is tartom. Butácskák benne a párbeszédek, olyasfélék, mint egy gyerekeknek szóló színes képregényben. A szereplők teljesen karakteridegen dolgokat mondanak. A történet meg teljesen nevetséges és hiteltelen számomra. Voldemort gyereket nemzett? Na ne már! Az a nárcisztikus, önimádó, szeretetre képtelen, ember alatti lény, akit Rowling hét könyvön át írt le nekünk? Nevetséges. Nem is teljesen emberi lény már, nem hihető, hogy emberi igényei vannak, vagy hogy képes lenne ilyesmire, de miért is tenné? Az ő egész karaktere arról szól, hogy felülemelkedett az emberi kapcsolatokon, saját magán kívül nem érdekli senki és semmi. Ráadásul jól tudjuk, mennyire utálta a gyerekeket. Meg ez az egész történet a múltba visszamenéssel... megint arról van szó, hogy egyetlen sztori van, központjában két főszereplővel, és attól nem bírunk elszakadni. A Star Wars-nak is sajnos ugyanez a hibája.

Én a magam részéről fel sem bírom fogni, hogy adhatta ehhez a nevét Rowling. Abszolút méltatlan hozzá. Ennyi erővel választhatott volna egy tehetségesebb rajongó által írt fanficet.