Csoer, sajnálom a sweetiet... Hátha a másik jobb lesz.
Nálam a Tangor játssza, hogy csak hajt, csak hajt, de virág nincs. Viszont tavaly ősszel letört egy ága, próbából ledugtam: nem mondom, hogy gyökeresedési király, hormonnal sem, tavasszal kihúztam a három dugványt, egyik sem volt gyökeres, viszont zöldek élők voltak. Új felületet vágtam rajtuk, újra hormon, ledugtam. Az egyik hajtani kezdett, a másikon virágbimbó fejlődik (ezt le akarom szedni, hajtást neveljen inkább). Na, a lényeg a lényeg, azt nem tudom, hogy gyökerük is fejlődött-e de virágbimbó viszont megjelent. Az anyanövényen továbbra sincs semmi. :)
És másik pozitív hírem: a halódó kumkvaton határozottam megjelentek a hajtások. Viszont most már tök para vagyok, nem merem locsolni, így meg folyamatosan attól tartok, hogy kiszárad. :) Az az egy gyümi, ami rajta van még, talán jó indikátor lenne, bár eddig nem mutatott puhulást... (A másik kumkvaton sem éreztem soha puhának egy gyümit sem, amikor azzal akartam nézni, hogy kell-e locsolni, most vagy ezek a kis gyümölcsök nem jelzik úgy ha szomjas a növény, vagy nem érezni rajtuk).