Sziasztok,
gondoltam, megosztom az utóbbi 3 év tapasztalatát röviden. A kisfiam - és vele együtt én is - sokat kínlódott a begyulladt lábujjaival, 7 éves korában kezdődött, el lehet képzelni, milyen jól viseli egy kisgyerek a folyton fájó, gennyes körömágyat. Mindenfélét kipróbáltam, köztük olyanokat is, amiket ezen a fórumon olvastam, házi megoldásokat, voltunk sebészeten is, ahol kivágták - na ez egyáltalán nem bizonyult jó megoldásnak -, gyógypedikűröst. Végül találtam egy szuper gyógypedikűröst - miatta gondoltam, hogy írok ide, mert szeretném, ha mások is megszabadulnának a kínlódástól.
A hölgyet Gabinak hívják (sajnos többet nem tudok), a XIV. ker. Fűrész utca 18. szám alatti Fodrász/Pedikűrös üzletben dolgozik. Nagyon ért ahhoz, amit csinál, én mindenkit biztatnék, hogy keresse fel, ha köröm-gondja van. Emellett gyakorlatilag fájdalommentes - a kisfiamnak már nagy rutinja van, meg tudja különböztetni a különböző mértékű fájdalmakat - ezt gyakorlatilag meg sem érezte. És 3 év tulajdonképpen folyamatos gyulladás után egyetlen kezelés után rendbe jött a körme!!! Kis híján elsírtam magam :)
Úgy gondolom, mindenkinek joga van próbálkozni mindenfélével, nekünk az jött be, hogy egy hozzáértő ember 1 óra alatt megoldotta azt, amit a paradicsom, Betadin-krém, kinyomkodjuk a gennyet, kamillába áztatás blablabla + sebészet nem volt képes.
Ideírom a számát is: 06302108253. Ja, és elképesztően olcsó is!