Ja igen, tudom hogy ez mindenkinek visszatérő kérdés, ezért leírom a tapasztalatainkat az autóbérlés kapcsán:
A www.farocar.com oldalon foglaltam. Olyan céget kerestem ahol nincs deposit és olcsón kihpozzák tavirába az autót. Mint kiderült ez az EPI rent a car. Az autó 4 teljes napra full biztosítással, tehát 0 önrész és 0 deposittal 84 euro volt. +15 euroért hozták el a hotelhez. Legutóbb másfél órát várakoztunk egy átvételre, így ez a 15 euro nekem nagyon megérte + nem kellett kimenni a reptérre a vasútállomásról.
Előre fizetni semmit nem kellett. Átvétel előtti napon felhívott egy kollega hogy esetleg nem akarjuk e átvenni az autót már ma délután, természetesen minden felár nélkül. Mondtam OK, 3/4 4 jó lenne a szállodánál. Pontosan ott is voltak, a hallban a fotelben szép kényelmesen 10 perc alatt megtörtént az átvétel. Készpénzben fizettünk és bankkártya adatait csak azért kérte el hogy az esetleges autópálya díjat be tudják terhelni utólag. Ez egy dombornyomott debit kártya volt, nem hitelkártya. Teli tankkal kaptuk, azzal is kellett leadni. Leadáshoz kaptunk egy térképet arról hol vannak a reptéren, a körforgalomnál vissza kell fordulni, de látszik a cég az útról, eltéveszthetetlen. Már vártak mikor mentünk, kulcs átad, 1 perc és más indult is velünk a reptérre a kis transzferbusz ami 3 percet vett igénybe. Amikor megérkeztünk a parkolóban a P4-nél várta őket a következő kliens.
Hát sok helyen béreltünk már autót, de ilyen egyszerűen és gyorsan még sosem. És a legjobb tényleg az volt hogy nem a reptéren kellett átvenni! csak ajánlani tudom őket.