Lilike9 Creative Commons License 2018.05.27 0 0 93519

Ha visszaolvastál akkor láthatod,hogy a "nem törzstag" az esetek 95%-ban kap valakitől valamilyen hasznos, vagy hasznosnak tűnő válasz. Én amikor tehetem mindig próbálok segíteni, de vannak olyan esetek is mikor a kedves idetévedt kérdező egy-két oldalt visszaolvasna akkor megkapná a választ.

Ráadásul Ranyuval szemben nem helytálló,hogy "beteg asszonyt aláztatok", csak remélni tudom,hogy nem neki céloztad a szó szoros értelmében! Ranyu kimondottan egy kedves és segítőkész fórumos aki tapasztalt a kerti növények tartásában, sokan példát vehetnének róla!

Én is 7 éve "újoncként" kezdtem itt, mindenki egyöntetűen segítőkész volt velem szemben mindenben. Ha akkor Heyek Andrea, Hámori Mariann,Leac, Ranyu, és sokan mások nem segítettek volna a hasznos tanácsaikkal ma nem valószínű,hogy itt tartanék ahol tartok, és legnagyobb valószínűséggel ma sem fórumoznék.

Újoncként, tapasztalatlan kezdőként, természetesen nem én osztottam az észt, hanem hallgattam a tapasztalt növénytartókra,fórumosokra és elfogadtam,kipróbáltam a tanácsaikat. Arra törekedtem,hogy befogadjanak a kis közösségükbe és ne ellenszenvet váltsak ki a hülye beszólásokkal, okoskodásokkal.

Ha meg valaki nem kap választ, az sem azt jelent,hogy nem akarunk válaszolni, inkább arra kellene gondolni,hogy nem tudják a kérdésére a megfelelő választ. Ilyen esetben egy felnőtt embernek nem gyerekes megbántódással kellene, szemrehányást,megjegyzéseket tenni az itt jelenlévőkre!

Előzmény: lavanda (93518)