r.barbi Creative Commons License 2018.05.23 0 0 164938

Sziasztok! 

Olvasgatva a fórumot látom, hogy több hozzáértő is aktív tagja a társaságnak. tanacsot szeretnek kérni tőletek. Óra kedvelő vagyok, de pl szerviz terén eddig nem szereztem semmilyen tapasztalatot. (Szerencsére ha lehet így mondanom). Van azonban két órám, ahol szükség lenne a szakszerű beavatkozásra. Az egyik egy IWC Pilot,aminek ugyan nincs baja, de az elmúlt 4-5 évben nem járt szervizben, én pedig szinte napi szinten hordom. Ott egy általános szervizt gondolnek elvégezni rajta, valamibt egy polirozas is elkelne. A másik egy kezifelhuzos TagHeuer carrera, ahol a kaucsuk szíj érett meg a cserére, valamint egy szerviz ott is aktuális lehet. A kérdésem, hogy hóva térheték be laikusként,ahol biztosan rendesen elvégzik a szervizt, és lehetőség szerint korrekt áron is dolgoznak. Esetleg a szíj cserét is ott érdemes megoldani? Debrecenben lakom, ezért aztán a budapesti szervizeket csak hallomásból ismerem. Nagyon köszönöm, ha valaki a segítségemre tud lenni! Udv: Laci (a felesegem neve alatt garazdalkodom)