Nagyon örülök Tochinoshin jó formájának. Egyre szimpatikusabb nekem a figura, ahogy mindig mindent belead. Talán az ő arcán látszik legjobban a kűzdelem tüze, lévén európai, és igencsak be tud vörösödni egy-egy komolyabb csata után :)
Ichinoyo, mint egy rendíthetetlen hegyorom, hozza eddig ami a rangjától elvárható, Takekaze a Juryo-s "kirándulása" után egész jó formában tért vissza. Szegény Kaisei megtapasztalhatta a Maegashira 1 rang igazi terhét, kemény darálóba sodródott, és eddig úgy néz ki, nagy visszazuhanás lesz ebből, mint az oly sokszor megesik a friss M1-esekkel.
A mai (4.) nap legemlékezetesebb meccse talán a Ryuden - Yoshikaze összecsapás volt. Azon kívül, hogy valami embertelenül nagyot esett Ryuden, szerintem még jogtanalul el is vették a győzelmét. Bár nem volt tökéletes a kameraszög, én úgy láttam, Yoshikaze előbb tette ki a lábát, minthogy Ryuden földet ért volna. Vagy ezt is biztos ráfogták a halott test effektusra, és inkább újrajátszatták a meccset. Nem lehetett egyszerű Ryuden-nek egy ekkora esés után újra harcolnia...