rfamp Creative Commons License 2018.05.13 0 0 153

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 2 éves Huawei P9 telefonom, állandóan lefagyogatott ezért legyalultam teljesen. Most a rendszer indításkor az FRP lock miatt kéri a Google accont adatokat. Csakhogy... nincs keyboard-om csak a "Google hangvezérelt írás" mód jön elő, amit jelez is hogy nem is használható ebben az üzemmódban! Így képtelen vagyok kézzel beírni a bejelentkezési adatokat, kiváltképp mert a jelszó pl speciális karaktereket is tartalmaz.

Néztem pár youtube tutorialt (pl: https://www.youtube.com/watch?v=58bREBCkmFY ) ennek a Google account dolognak a megkerüléséhez. Az EMUI lefutása után a nyelvi beállításoknál a "két ujjas módszerrel" be lehetne lépni a Talkback tutorial ba (ahonnét ki lehetne kapcsolni..) , de ez sem működik mivel a két ujjal érintésre nem reagál semmit a telefon. Innentől fogva meg vagyok lőve mert az FRP lock miatt nem tudom feléleszteni a telefont. A Google account adataimat a tetves TalkBack miatt (amit ugye nem lehet kikapcsolni), nem tudom beírni. No most akkor mi a fenét lehet ezzel kezdeni? 

Van valakinek ötlete esetleg? ( A "márkaszervizen kívül)

Köszi