thnn951 Creative Commons License 2018.05.12 0 0 49096

Igen, erre én is gondoltam, de ha mindkét led egyszerre világít, az immo hibára utal. Ha lehúzom, nem lehet, hogy csak a billentyűpanelt kapcsolom le és ugyanúgy nem akar majd  indulni, csak ha visszakötöm  és beütöm a kódot újra? Vagy, ha lekötöm az aksit, aztán visszakötöm, és olyankor úgy néz ki, mint ami normálisan viselkedik, mert ilyenkor nem jelez hibát, akkor megoldás lehet a csati lehúzása? Tehát beütöm a kódot és mikor zölden világít, rajta lévő gyújtásnál húzom le a csatlakozót? Az a leállás gond is csak a riasztó hülyéskedéssel egyszerre jelentkezett, egy nappal előtte meg a kilométeróra kezdett szerencsétlenkedni, le-föl ugrál a mutató....néha nullán áll, olyankor a számláló se megy, aztán meg normálisan működik, néha meg álló helyzetben gázadásra kilendül olyan 30-40 km/h sebességig. Ezek elég egyszerre jelentkeztek. Valamikor régen is volt gondom a kilométerórával, akkor kimérték és kesztyűtartó mögött lévő PPE-GF10 jelű cucc hibáját jelezte. Átforrasztgattam az benne az összes forrasztást és megjavult. Ez kb 7-8 éve volt, most megint az a hiba jelentkezett először, pár óra múlva az indításgátló.......... Most hiába forrasztgattam megint nem javult meg. De ez a kisebbik gond - ha nincs összefüggésben az indításgátlóval, de attól félek, nem tudom, meddig tudom még indítani. Megpróbáljam lehúzni, zöld jelzésnél, nem lesz belőle baj?

Előzmény: FeZ_ (49095)