klindus Creative Commons License 2018.05.08 0 2 8546

Most jöttünk a Falésia beachról (Porto Bay Falesia hotel), hajóval megnéztük a partot Praia Falesiatol , Sagres Cabo de Sao Vincenteig , de ilyen KÜLÖNLEGES partszakaszt (Európában még nem láttam) .   Szépet igen, de ez olyan mintha a Holdon járnál.                                                                                  Tudom szép Benagil, vagy Praia Dona Ana stb....                                                                            Először jártunk Algarveban és itt a fórumon kérdeztem is melyik partszakasz a leg... de  konkret választ nem nagyon kaptam.                                                                                                                                 Hát akinek ilyen kérdése lenne , a Falésia beachet ki ne hagyja.!!! Másik ötlet , ---kár hogy nekem senki nem javasolta, a vizben a sziklák előtt  kilométereket  lehet gyalogolni és közben álomszép strandokat látni.Itthon még nem gondoltuk hogy a vizben is el lehet indulni.  Mi mezitláb mentünk, de cipővel gyorsabb. Persze mire vissza indultunk volna a dagály miatt, a szikák tetején kijart ösvényeken jöttünk vissza. Nagyon nagy élmény, pazar kilátással.                                                                                            Ezen a fórumon főleg az autóbérlésről és a repülésről lehet olvasni. Irjatok minél többen élménybeszámolót !!!                                                                                                                          Kiváncsi lennék az Algarvét jól ismerőktől :  vajon van hasonló part Portugaliaban?