klindus
2018.05.08
|
|
0 2
8546
|
Most jöttünk a Falésia beachról (Porto Bay Falesia hotel), hajóval megnéztük a partot Praia Falesiatol , Sagres Cabo de Sao Vincenteig , de ilyen KÜLÖNLEGES partszakaszt (Európában még nem láttam) . Szépet igen, de ez olyan mintha a Holdon járnál. Tudom szép Benagil, vagy Praia Dona Ana stb.... Először jártunk Algarveban és itt a fórumon kérdeztem is melyik partszakasz a leg... de konkret választ nem nagyon kaptam. Hát akinek ilyen kérdése lenne , a Falésia beachet ki ne hagyja.!!! Másik ötlet , ---kár hogy nekem senki nem javasolta, a vizben a sziklák előtt kilométereket lehet gyalogolni és közben álomszép strandokat látni.Itthon még nem gondoltuk hogy a vizben is el lehet indulni. Mi mezitláb mentünk, de cipővel gyorsabb. Persze mire vissza indultunk volna a dagály miatt, a szikák tetején kijart ösvényeken jöttünk vissza. Nagyon nagy élmény, pazar kilátással. Ezen a fórumon főleg az autóbérlésről és a repülésről lehet olvasni. Irjatok minél többen élménybeszámolót !!! Kiváncsi lennék az Algarvét jól ismerőktől : vajon van hasonló part Portugaliaban? |
|