Óriási harc lesz szerintem a német bajnokságban és a VTB-ben is, természetesen nem is beszélve az ACB-ről.
Egyáltalán nem írnám én le a Himkit. A cél az, hogy elkerüljék az alapszakasz 5. helyét, és ezzel a döntőig a CSKA-t. Úgy gondolom az Euroligában bizonyítottak, és akár a Loko-Unics párost is le tudják vadászni pályahátrányból, bár az tény, hogy pokoli nehéz lesz. Ebből a 3 csapatból fog egy Euroliga résztvevő lenni jövőre. Érdekesség, hogy a kazanyaiak csak a CSKA-tól kaptak ki az egész szezonban (még egy meccs van, tét nélkül mennek a Zenithez, akiknek aztán jó ég tudja milyen eredmény lenne jó). Óriási keveredés lehet itt még, szerintem kb mindenki próbálja elkerülni a 4. és 5. helyet, nem tippmixelnék a hátralévő pár meccsre. Vagy éppen igen, ha az oddsok meghatározásakor nem figyelnek erre. :)
A németeknél valószínűleg az általad említett 3 csapat futhat be, a Ludwigsburg a szezon végére többször megbillent.
A spanyoloknál én a Valenciára tennék, 99.9% a pályaelőnyük a negyeddöntőben. Ha összejön a Valencia-Malaga a 4 közé, az nagyon durva párharc lesz az Euroligáért (természetesen feltételezve a Reál-Baskonia-Barca trió sikerét).