Straniero..71 Creative Commons License 2018.05.06 0 0 6050

Na igen. 2 tonna birodalmi acél az nem egy marék toll.

Igen,vannak szebb és jobb autók. Gyorsabbak is. De én köszi megvagyok az öreg vassal. Nagy gotelban ülök,a klíma képes hideget csinálni 40 fokban is,mégsem kell kikapcsolni,hogy előzni tudjak. Könnedén kihúzuk egy nagyobb motorcsónakot  akkor is,ha sáro,algás a sólya,nem rángat a kéttengelyes futó sem,ha kedvem úgy tartja átautózom a Békás szorosból a Gyimesibe hegyen,völgyön,patakmedren át. Bp-Róma táv után még volt kedvem sétálni,vátost nézni,nem zsibbadt a seggem mint egy Octavia-ban 150 km.után.

N

Igaz nincs multimédiás rendszer,nem tudok a kocsi mellett állva beparkolni mobilról,fe van két jó tükröm,azok segítségével bárhova beteszem,ahova befér. Nem számolja ki a fogyasztásom,átlag sebességem,nem tartja a sávot helyettem és nem figyeli a kamera a szemem,sőt,még tempomat sincs,csak limit,viszont bizonyítottan elment már 500 000 km-et és még minden működik.

Igen,elfogult vagyok,1990 óta nyúzok Mercedeseket,mindenféle típust. Nekem nem kell másik autó. Ültem mostanában GLS 500-ban mentem vele közel 2000 km-et,meg kb.ennyit az új V-vel is. Nagyon szetetrm mimdkettöt,de nekem kicsit "műanyag" már. Soha nem tudom elfogadni a bajuszkapcsolós váltót...

Nekem megfelel az ML,jövőre kap egy nagyobb felújítást,azután had gutuljon.....

Előzmény: bkvmt (6049)